Antena 3 CNN Actualitate Familia preotului ucis sâmbătă vrea ca acesta să fie îngropat în curtea bisericii în care a avut loc tragedia

Familia preotului ucis sâmbătă vrea ca acesta să fie îngropat în curtea bisericii în care a avut loc tragedia

Familia preotului ucis sâmbătă vrea ca acesta să fie îngropat în curtea bisericii în care a avut loc tragedia
Sursa foto: Foto: Mediafax
17 Iun 2012   •   18:42

Preotul Tudor Marin de la biserica "Sfântul Ioan Botezătorul" din Focşani, ucis sâmbătă, la scurt timp după slujbă, va fi înmormântat marţi dimineaţă, familia dorind ca parohul să fie înhumat în curtea lăcaşului de cult, în acest sens urmând să depună cereri pentru obţinerea avizelor necesare.
   
Familia preotului şi enoriaşii doresc ca preotul să fie înmormântat în curtea bisericii "Sfântul Ioan Botezătorul". Lăcaşul de cult însă nu are cimitir şi este monument istoric, astfel că este nevoie de avize de la Primărie, de la Direcţia pentru Cultură şi de la Direcţia pentru Sănătate Publică (DSP) Vrancea.
   
În acest sens, luni, membrii familiei vor depune cereri pentru a obţine avizele necesare. 
   
Preotul protopop Nicolae Cobzaru susţine că va fi o problemă atunci când va deceda şi soţia preotului.
   
"Cu toate că acum toată lumea este de acord ca preotul să fie îngropat în curtea bisericii, va fi o problemă atunci când doamna preoteasă va deceda. Ea nu va putea fi înmormântată lângă părintele Marin şi atunci vor fi despărţiţi", a declarat părintele Nicoale Cobzaru.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close