Antena 3 CNN Actualitate Familia Regală, la slujba de şapte ani în memoria Reginei Ana. Imagini emoţionante de la ceremonia de pomenire

Familia Regală, la slujba de şapte ani în memoria Reginei Ana. Imagini emoţionante de la ceremonia de pomenire

La Curtea de Argeș a fost oficiată o slujbă religioasă de pomenire a Reginei Ana, la 7 ani de la moartea sa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2023   •   19:17

Zeci de oameni au așteptat afară, în căldură, pentru a fi alături de Familia Regală a României Ia parastasul de şapte ani al Reginei Ana.

Slujba de pomenire a fost oficială de starețul Mănăstirii Curtea de Argeș, Caliopie Arhimandritul, și a durat 45 de minute. Toți cei adunați în lăcașul de cult și-au dat mâinile la final, pentru veșnica pomenire a Reginei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Principesele Elena, Sofia și Maria, împreună cu Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au depus o coroană cu flori albe la mormântul reginei. La ieșirea din lăcașul de cult, așteptau zeci de oameni, veniţi să împărtășească aceste momente emoționante alături de Familia Regală.

Regina Ana a României a murit la 1 august 2016 în Elveția și a fost adus acasă în România pe 13 august.

La funeraliile care au avut loc la Curtea de Argeș au participat atunci mii de oameni.

"Pentru a onora memoria Reginei Ana, iubita lor mamă, Principesele Elena, Sofia și Maria împreună cu Majestatea Sa Margareta au ajuns astăzi la Curtea de Argeș. Mâine, la Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, ele vor participa la parastasul de șapte ani oficiat în memoria Reginei Ana", se arată într-o postare pe pagina de Instagram a Familiei Regale a României.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Romanian Royal Family (@familiaregalaaromaniei)

 

 

×
Subiecte în articol: regina ana Curtea de Arges
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close