Antena 3 Actualitate Familia Regală, mesaj emoționant la un an de la tragedia din #Colectiv

Familia Regală, mesaj emoționant la un an de la tragedia din #Colectiv

30 Oct 2016   •   20:11
Familia Regală, mesaj emoționant la un an de la tragedia din #Colectiv

Familia regală transmite un mesaj emoționant la un an de la tragedia de la clubul Colectiv.

Principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei române, a transmis duminică un mesaj la împlinirea unui an de la tragedia de la Clubul Colectiv în care subliniază cât de important este să rămână neatinse comuniunea sufletească şi cea de conştiinţă. 

"În urmă cu un an, întreaga societate era îndurerată de tragedia provocată de incendiul de la Clubul Colectiv, din Capitală. Compasiunea şi gândurile Familiei Regale s-au îndreptat atunci către familiile îndoliate şi către cei care luptau, cu mult curaj, să trăiască. A trecut un an de la acest moment tragic, dar comuniunea sufletească şi cea de conştiinţă trebuie să rămână neatinse. Să ne aducem aminte astăzi de victimele incendiului şi să le păstrăm vie memoria! Să învăţăm din durerea care ne-a unit cât de important este să respecţi pe cel de lângă tine şi darul de la Dumnezeu care este viaţa!", se arată în mesajul Principesei Margareta, citat de Agerpres.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close