Antena 3 CNN Actualitate O familie cu doi copii au plecat spre Mănăstirea Ciolanu și s-au pierdut în pădure. Apel disperat la 112!

O familie cu doi copii au plecat spre Mănăstirea Ciolanu și s-au pierdut în pădure. Apel disperat la 112!

O familie formată din doi adulți și doi copii s-a rătăcit în timp ce se afla în drumeție în pădurea de pe lângă Mănăstirea Ciolanu, Schitul Cetățuia.

O familie cu doi copii au plecat spre Mănăstirea Ciolanu și s-au pierdut în pădure. Apel disperat la 112!
Sursa foto: ISU Buzău
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Aug 2021   •   18:50

Incidentul s-a produs sâmbătă, în timp ce familia efectua o drumeție în zona împădurită din apropiera Mănăstirii Ciolanu, Schitul Cetățuia, unde au parcurs câteva ore de mers prin pădure, până au ajuns într-un punct de unde nu au mai reușit să se orienteze înapoi.

Alerta a fost dată chiar de către brăilean, care a apelat numărul unic de urgență 112, anunțând faptul că se află în imposibilitatea găsirii traseului către locul de unde porniseră inițial.

Bărbatul a anunțat faptul că toți din familie sunt epuizați fizic și nu vor putea continua pe jos pe traseu, astfel a fost nevoie de intervenția autorităților.

După reperele transmise, au fost direcționate către zona indicată trei echipaje de Jandarmerie, atât din cadrul IJJ Buzău, cât și al Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, împreună cu polițiști din cadrul IPJ Buzău.

Cei patru turiști au fost găsiți într-o pădure situată la aproximativ 8 km față de zona Ciolanu, în apropierea localității Viperești. Persoanele nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost duse în siguranță la mașină.

×
Subiecte în articol: Brăila Mânăstirea Ciolanu ratacita
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close