Antena 3 CNN Actualitate Familiile victimelor atacului de la Perla se pregătesc de înmormântare. Vlădan spusese ce va face cu o zi înainte

Familiile victimelor atacului de la Perla se pregătesc de înmormântare. Vlădan spusese ce va face cu o zi înainte

Familiile victimelor atacului de la Perla se pregătesc de înmormântare. Vlădan spusese ce va face cu o zi înainte
Sursa foto: Foto: Adevarul.ro
de O.P.    |    07 Mar 2012   •   06:05
Familia casierei ucise în măcelul din Dorobanţi se pregăteşte de înmormântare. Doliu este şi în familia Feliciei Vlădan, femeia care a picat victimă soţului gelos şi violent. Rudele îndurerate ale Feliciei spun că se aşteptau la un asemenea deznodământ tragic.

Casiera ucisă ar fi trebuit să împlinească în curând 42 de ani. Soţul i-a ridicat trupul neînsufleţit de la Institutul de Medicină legală. Cei doi erau căsătoriţi de 20 de ani şi aveau o fată.

A murit doar pentru că, ani la rând şi-a apărat prietena, pe Felicia Vlădan, de violenţele soţului. Acesta era supărat pe casieră pentru că, atunci când suna şi o cerea pe soţia sa, aceasta îi spunea că nu este acolo. Căsnicia dintre Gheorghe şi Felicia Vlădan devenise un calvar,  spun rudele femeii omorâte.

Problemele din familie ar fi determinat-o pe femeie să intenteze divorţ. Asta deşi în tinereţe cei doi au trăit o poveste de dragoste intensă.

Mai mult chiar, bărbatul ar fi încercat  să o convingă să revină acasă cu o zi înainte să o omoare. I-ar fi povestit totul unei verişoare.

La scurt timp bărbatul le-a mărturisit crimele.

Apropiaţii familiei sunt convinşi că pistolarul din Dorobanţi şi-ar fi  premeditat crimele. Ei spun că se aşteptau la un asemenea deznodământ pentru că îl cunoşteau ca pe un om destul de agresiv.






×
Subiecte în articol: Gheorghe Vladan
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close