Antena 3 CNN Actualitate Fane Vancică, reţinut pentru 24 de ore după ce poliţiştii l-au trezit din somn şi i-au percheziţionat casa

Fane Vancică, reţinut pentru 24 de ore după ce poliţiştii l-au trezit din somn şi i-au percheziţionat casa

Fane Vancică, interlopul devenit vedetă pe TikTok, a fost trezit din somn de mascaţi, în această dimineaţă, pus pe burtă şi încătuşat, după ce poliţiştii de la Grupuri Infracţionale Violente din Poliţia Capitalei au făcut o percheziţie într-un dosar de lipsire de libertate.

Fane Vancică, reţinut pentru 24 de ore după ce poliţiştii l-au trezit din somn şi i-au percheziţionat casa
Sursa foto: YouTube | Poliţia Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Sep 2022   •   12:09

Fane Vancică este vizat într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit unui comunicat al Poliţiei. El a fost reţinut pentru 24 de ore, astăzi, după ce, la finalul percheziţiei, a fost dus la audieri şi i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile.

Interlopul, care s-a transformat în vedetă pe TikTok, a fost încătuşat de poliţişti, în timp ce aceştia i-au percheziţionat locuinţa.

În urmă cu aproximativ o lună, Fane Vancică a intrat, din nou, în atenţia Poliţiei, după ce s-a filmat când îşi umileşte amanta şi o loveşte fără milă în direct pe TikTok. El a fost atunci audiat, însă lăsat în libertate.

Acum, poliţiştii din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, au continuat să îl cerceteze pe interlop, iar în această dimineaţă i-au percheziţionat casa.

"În această dimineață, 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei. 

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4", se arată într-un comunicat al anchetatorilor.

×
Subiecte în articol: Fane Vancică
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close