Antena 3 CNN Actualitate Fanii lui Vladimir Putin, paradă pe motoare la Gura Humorului. Radu Tudor: ”Prezența reprezentanților Ambasadei ar putea să însemne și amprenta oficială a guvernului rus”

Fanii lui Vladimir Putin, paradă pe motoare la Gura Humorului. Radu Tudor: ”Prezența reprezentanților Ambasadei ar putea să însemne și amprenta oficială a guvernului rus”

Analistul militar Radu Tudor a comentat parada motoarelor organizată de Asociația Ruskie Motoţiclistî, din care fac parte susținători ai președintelui Vladimir Putin, în Gura Humorului. La eveniment au participat și doi reprezentanți ai Ambasadei Rusiei, ceea ce, consideră Radu Tudor, ar putea reprezenta ”amprenta oficială a guvernului rus”.

Fanii lui Vladimir Putin, paradă pe motoare la Gura Humorului. Radu Tudor: ”Prezența reprezentanților Ambasadei ar putea să însemne și amprenta oficială a guvernului rus”
Sursa foto: Oana Șlemco
de Adelina Miron    |    13 Iun 2021   •   14:08

”Prezența reprezentanților ambasadei ar putea să însemne și amprenta oficială a guvernului rus asupra acestei acțiuni de propagandă. Sunt organizații care ar putea în anumite momente să activeze campanii de dezinformare sau să fie implicate în altfel de rețele, câtă vreme se limitează la acțiuni de turism și de apreciere a unui lider dictatorial cum este Vladimir Putin este strict problema lor. În România ar trebui să fim extrem de precauți cu mesajele lor, cu prezența lor și cu faptul că elogiază un regim criminal, dictatorial, care a lansar agresiuni permanente în bazinul Mării Negre și pe flancul de est al NATO, invadarea Ucrainei, invadarea Georgiei, ocuparea ilegală a teritoriului Republicii Moldova.”, a spus Radu Tudor la Antena3. 

Lupii negri asupra României

Întâlnirea motocicliştilor, care a avut loc sâmbătă, 12 iunie, la Gura Humorului, a fost organizată de coordonatorul naţional al Ruskie Motoţiclistî România, Andrian Fabian. Asociația face parte din asociația cunoscută la nivel internațional ”Lupii Negri”. 

Întrebat care este scopul evenimentului, Adrian Fabian, coordonatorul național al Ruskie Motoţiclistî România a răspuns că îşi doreşte să arate că motocicliştii ruşi nu sunt oameni periculoşi, ci prietenoşi.

„Scopul principal este de a arăta că noi motocicliștii ruși nu suntem niște oameni periculoși, suntem prietenoși, ne place să socializăm. (...) Avem peste 7.000 de membri la nivel internațional”, a declarat Adrian Fabian.

 

"Sunt neplacut surprins ca autoritatile locale din Bucovina noastra, cea care a suferit imens (ca intreaga Romanie) de pe urma actiunilor criminale rusesti in istorie i-a primit pe acesti promotori ai Moscovei. Intr-o campanie de razboi hibrid anti-NATO, deci si anti-Romania. Nu mai spun ca autoritatile centrale tac malc, politicienii nostri au alte preocupari decat securitatea nationala, in timp ce Putin isi trimite lupii sai negri asupra Romaniei", a postat Radu Tudor și pe contul său de Instagram.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin motoare
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close