Antena 3 CNN Actualitate Fântână arteziană cu spumă, la Reşiţa

Fântână arteziană cu spumă, la Reşiţa

Fântână arteziană cu spumă, la Reşiţa
Sursa foto: Foto: Videonews
08 Iun 2011   •   18:48

Mai toate oraşele au fântâni arteziene, însă nu toate se pot lăuda cu o fântână arteziană cu spumă. Doar Reşiţa. Şi nu pentru că aşa au vrut edilii oraşului, ci pentru că oamenii s-au trezit de dimineaţă că în loc de apă, fântâna este plină cu spumă.

Cetăţeanii au râs, angajaţii primăriei au plecat pe urmele celor care au pus detergentul în apă. Angajaţilor de la primărie nu le vine deloc să râdă. E bucluc mare la fântâna arteziană.

"Persoane certate cu legea, cu legea bunului simţ din păcate, în această dimineaţă au aruncat cu un detergent", a declarat Mihai Stepănescu, primarul din Reşiţa.

N-a fost, însă, ideea angajaţilor Primăriei. Un reşiţean mai s-a gândit să le facă o surpriză autorităţilor şi a pus detergent de covoare în apă. În câteva minute, totul era acoperit de spumă - florile, copacii, pământul.

Fanteziile au fost risipite imediat de angajaţii primăriei, care au îndepărtat spuma, iar poliţia locală e pe urmele făptaşilor. Dacă îi vor descoperi, le vor "răsplăti" iniţiativa cu o amendă. Pentru a fi sigur că nu vor mai avea loc astfel de incidente în zonă, primarul a decis să monteze camere de supraveghere.

 

×
Subiecte în articol: Reşiţa amenzi spuma
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close