Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Tulcea, snopit în bătaie de cel pe care l-a atenționat să poarte mască în interiorul unui magazin

Un bărbat din Tulcea, snopit în bătaie de cel pe care l-a atenționat să poarte mască în interiorul unui magazin

Un bărbat aflat la cumpărături într-un magazin din orașul Tulcea, fără mască de protecție, l-a snopit în bătaie pe cel care l-a atenționat să-și pună masca.

Un bărbat din Tulcea, snopit în bătaie de cel pe care l-a atenționat să poarte mască în interiorul unui magazin
de Georgiana Adam    |    18 Mar 2021   •   13:35

Jandarmii au fost chemați, miercuri seara, de către un bărbat, care a reclamat că este agresat de alți doi bărbați pe strada Sabinelor din orașul Tulcea.

Jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a declarat că a mers la cumpărături pentru un alt bărbat căruia îi renova apartamentul. În magazin, a observat un bărbat care nu purta masca de protecție, astfel că i-a atras atenția, ulterior recunoscându-l ca fiind vecinul proprietarului apartamentului pe care îl renova.

La ieșirea din magazin, bărbatul a fost lovit cu pumnii și picioarele în față

El a declarat că a fost bătut de bărbatul căruia i-a făcut observații cu privire la mască și de vecinul său, care este chiar persoana căreia îi renova apartamentul.

Bărbatul căruia i s-a atras atenția în magazin cu privire la obligația de a purta masca de protecție nu a fost găsit la fața locului, însă jandarmii au mers la apartamentul indicat, unde au identificat un bărbat, semnalat ca fiind una dintre persoanele reclamate. Acesta a declarat că a vrut doar să aplaneze conflictul dintre cei doi, respectiv vecinul său, care nu a mai fost găsit la fața locului, și victima.

Bărbatul reclamat este cercetat pentru lovire sau alte violenţe.

×
Subiecte în articol: mască bătaie
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close