Antena 3 CNN Actualitate Fără milă şi fără remuşcări: Ce spunea Andrei Andronie, fiu de bancher, despre oamenii pe care I-A UCIS

Fără milă şi fără remuşcări: Ce spunea Andrei Andronie, fiu de bancher, despre oamenii pe care I-A UCIS

Fără milă şi fără remuşcări: Ce spunea Andrei Andronie, fiu de bancher, despre oamenii pe care I-A UCIS
29 Apr 2013   •   17:15

Andrei Andronie, tânărul care a ucis doi oameni într-un accident în urmă cu un an şi jumătate, le-a spus poliţiştilor, într-un limbaj care nu poate fi reprodus, că nu îi pasă de morţi şi că vrea să plece din ţară. El i-a jignit pe oamenii legii şi i-a ameninţat cu armata de avocaţi a tatălui său, arată rechizitoriul procurorilor.

Fiul bancherului Jean Andronie a înjurat ca la uşa cortului atunci când a fost reţinut de poliţişti, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Andrei Andronie, a omorât doi oameni, la începutul lunii noiembrie, pe Calea Floreasca din Capitală. Judecătorii au decis să fie cercetat în libertate pentru că nu reprezintă un pericol social.



"Inculpatul a avut o atitudine recalcitrantă, proferând injurii la adresa victimelor „mă ... pe ei de morţi", „îmi bag ... în ei de morţi că eu mâine plec în Olanda că am bilet de avion luni", arată rechizitoriul procurorilor.

Andronie gonea cu 180 de kilometri pe oră, la volanul bolidului său când a lovit o maşină pe bulevard şi apoi a spulberat un taxi.

"Martorul a declarat că inculpatul a refuzat recoltarea probelor biologice în incinta INML chiar în prezenţa mediului de gardă, şi de asemenea, acesta a mai precizat că inculpatul se afla în stare de ebrietate  şi emana puternic halenă alcoolică. Martorul a declarat că inculpatul era recalcitrant, aducând injurii organelor de poliţie spunând „mă … pe voi, poliţiştilor", şi că „vor vedea ei cine este el când va veni tatăl său cu avocaţii", se mai arată în acelaşi rechizitoriu.

Ca să îl acopere, prietenii au minţit de mai multe ori pentru el, arată rechizitoriul procurorilor. Şi la nevoie, chiar şi-au schimbat declaraţiile.

"Martora …, prietenă a inculpatului ANDRONIE TRAIAN ANDREI, a declarat în mod mincinos că în clubul X inculpatul nu a consumat băuturi alcoolice şi acesta nu le-a oferit ei şi martorei Y să bea alcool din paharul său. De asemenea, martora a declarat că după ce au plecat cu toţii din club, inculpatul nu a condus cu viteză".

Taximetristul şi clienta sa au murit pe loc. Tânarul plecase băut dintr-un club, iar o patrulă de poliţie gonea dupa el.



×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close