x close

Farmaciile se declară pregătite să asigure necesarul de măşti. Din 15 mai, măștile devin obligatorii în spații închise

14 Mai 2020   •   19:30
Farmaciile se declară pregătite să asigure necesarul de măşti. Din 15 mai, măștile devin obligatorii în spații închise Pixabay.com

Asociaţia Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR) a anunţat joi că este pregătită să asigure necesarul de măşti şi materiale de protecţie pentru a fi comercializate prin farmacii după 15 mai

"În contextul noilor măsuri de protecţie obligatorii în spaţiile publice închise comunicate de către autorităţi şi a reluării activităţilor economice care presupun deplasări şi reintrarea în colectivităţi, membrii Asociaţiei Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR) sunt pregătiţi să asigure necesarul de măşti şi materiale de protecţie pentru a fi comercializate prin farmacii", arată asociaţia într-un comunicat.

Reprezentanţii spun că o preocupare permanentă de la începutul pandemiei Covid-19 rămâne identificarea unor parteneri, inclusiv din rândul companiilor româneşti care şi-au dezvoltat capacităţi de producţie în acest segment, care să poată furniza echipamente şi produse, conforme cu standardele în vigoare.

"Apreciem dialogul constant cu autorităţile din această perioadă cu scopul de a pune la dispoziţia populaţiei produse sanitare de protecţie pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, la preţuri competitive. Având în vedere că acestea vor fi utilizate pentru o perioadă lungă de timp, asigurarea accesului populaţiei este o prioritate pentru membrii ADRFR", mai precizează asociaţia.

 

Parteneri
Parteneri
sati