Antena 3 CNN Actualitate "M-am prefăcut moartă şi m-am rugat". O fată de 11 ani a reușit să se salveze în timpul unui masacru petrecut în propria casă, în SUA

"M-am prefăcut moartă şi m-am rugat". O fată de 11 ani a reușit să se salveze în timpul unui masacru petrecut în propria casă, în SUA

O fată de 11 ani din SUA s-a prefăcut moartă pentru a scăpa dintr-un masacru. Un pușcaș marin i-a omorât pe toți cei cu care locuia: tatăl ei, iubita acestuia, fiul lor și mama femeii. Nici câinele nu a scăpat furieri criminalului.

"M-am prefăcut moartă şi m-am rugat". O fată de 11 ani a reușit să se salveze în timpul unui masacru petrecut în propria casă, în SUA
Sursa foto: Facebook/Theresa Lanham & gofoundme.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Sep 2021   •   19:15

„Cred că motivul pentru care sunt în viață este că m-am prefăcut moartă și m-am rugat”, a spus copila investigatorilor.

Minora a fost împușcată de mai multe ori în zona picioarelor și a trecut deja prin patru operații pentru tratarea a zece răni.

8.000 de dolari au fost strânși până acum pe o pagină de GoFundMe pentru a contribui la tratamentul fetei.

Criminalul nu își cunoștea victimele

Polițiștii care investighează cazul au transmis că pușcașul marin care a comis patru crime consecutiv nu avea nicio conexiune cu victimele.

Pe numele său Bryan Riley, pușcașul marin s-a întâlnit pentru prima dată cu tatăl fetei săptămâna trecută, în ziua de sâmbătă, când a parcat în fața casei lui și i-a transmis că Dumnezeu i-a spus să îl oprească pentru că fiica lui, Amber, avea să se sinucidă.

Un alt membru al familiei i-a spus că a greşit adresa, că nu locuia nicio fată pe nume Amber acolo, şi că vor suna la poliţie dacă nu va pleca. Un apel de urgenţă a avut loc în jurul orei 19.30, iar ofiţerii care au ajuns la faţa locului l-au căutat pe individ timp de 20 de minute, dar nu l-au găsit, relatează mirror.co.uk.

Când a ajuns acasă, fostul puşcaş marin i-a spus iubitei sale că poate vorbi cu Dumnezeu, iar când s-a trezit, femeia nu l-a mai găsit acasă. 

Riley s-a întors la casa familiei în jurul orei 4.30 și a pus la cale un plan prin care să îngreuneze misiunea polițiștilor, prin crearea unei ambuscade. 

Ofiţerii care au ajuns la proprietate au găsit un camion alb în flăcări pe alee și pe pușcaș îmbrăcat în camuflaj.

Individul a alergat în casă și a început să tragă focuri de armă, în timp ce se auzeau țipete de femeie și plânsetele unui copil. Criminalul a blocat ușa principală de acces, însă polițiștii au intrat prin spatele locuinței.

Când un ofițer a intrat în casă, bărbatul în camuflaj a deschis focul și a rănit trei polițiști. Individul a ieşit rănit din casă cu mâinile ridicate și a fost luat în custodie și transportat la un spital local.

Pușcașul marin și-a recunoscut faptele și le-a spus polițiștilor că este ”un tip bolnav”, potrivit The Washington Post.
 

×
Subiecte în articol: criminal SUA
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close