Antena 3 CNN Actualitate O fată de 13 ani din Buzău nu a mai ajuns la maternitate și a născut la UPU

O fată de 13 ani din Buzău nu a mai ajuns la maternitate și a născut la UPU

In aceasta dimineata, o fetiță de numai 13 ani a adus pe lume un bebeluș la secția UPU Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Minora nu a mai apucat să ajungă la maternitate și a născut la UPU un băiețel.

O fată de 13 ani din Buzău nu a mai ajuns la maternitate și a născut la UPU
de Georgiana Adam    |    21 Feb 2021   •   15:18

Fata în vârstă de 13 ani și 7 luni a ajuns la UPU Buzău acuzând dureri abdominale. Timp de nouă luni, ea le-a ascuns părinților faptul că este însărcinată, însă medicii de la Pediatrie au înțeles rapid despre ce este vorba.

Nașterea s-a declanșat spontan chiar în timp ce minora se afla cu părinții în incinta secției. Medicii nu au avut de ales și au asistat-o pe copilă la naștere. Ea a dat naștere unui băiat sănătos chiar în secția în care copiii ajung pentru consulturi medicale, și nu ca să… se nască. La scurt timp, mămica și bebelușul au fost urcați în salvare și transferați la Maternitatea Buzău, unde au primit îngrijiri de specialitate.

Fata avea iubit, amândoi de etnie rromă

Politia s-a autosesizat și au început verificările. Deocamdată fata nu a putut fi audiata. Dar indiferent dacă a fost sau nu act sexual consimțit, vor întocmi un dosar penal.  Părinții au fost audiați și au declarat la audieri că nu au știut de sarcina, iar fiica nu le-a spus nimic.

×
Subiecte în articol: Buzau maternitate
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close