Antena 3 CNN Actualitate O fată de 15 ani a murit, după ce a căzut de pe un bloc cu 10 etaje, din Alba Iulia

O fată de 15 ani a murit, după ce a căzut de pe un bloc cu 10 etaje, din Alba Iulia

O fată în vârstă de 15 ani a murit, după ce a căzut de pe un bloc cu 10 etaje, situat în zona Cinematografului Dacia, din Alba Iulia.

O fată de 15 ani a murit, după ce a căzut de pe un bloc cu 10 etaje, din Alba Iulia
30 Mai 2021   •   22:46

Incidentul tragic s-a petrecut, duminică, 30 mai, în jurul orei 17:20.

În cădere, fata de 15 ani s-ar fi lovit de câteva cabluri care atârnă în jurul blocului, iar acest lucru i-ar fi atenuat căderea. Cu toate acestea, tânăra nu a mai putut fi salvată.

Este încă necunoscut motivul pentru care fata s-a urcat pe bloc. Cei care se aflau în zonă au vazut lângă fată și telefonul mobil al acesteia. 

Fata a fost transportată la spital în stare gravă. Reprezentaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia au precizat că tânără a mai trăit doar câteva minute după ce a ajuns la spital.

„La ora 17.49 echipajul de Terapie Intensivă Alba se prezintă în UPU transportând o victimă căzută prin cădere de la înălțime. La câteva minute după intrarea pe aria de resuscitare pacientul intră în stop cardio-respirator. Se încep manevrele de resuscitare, derulate timp de 50 de minute fără succes, declarându-se decesul la ora 18.53”, au precizat reprezentanții Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, potrivit alba24.ro.

×
Subiecte în articol: Alba Iulia
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close