Antena 3 CNN Actualitate O fata de 24 de ani, angajată în cadrul armatei, găsită moartă în casă

O fata de 24 de ani, angajată în cadrul armatei, găsită moartă în casă

Valentina, angajată într-o unitate militară din orașul Brăila, a murit, la numai 24 de ani. Cadavrul a fost găsit marți în apartamentul în care locuia. Surse apropiate anchetei susțin că fata s-ar fi sinucis.

O fata de 24 de ani, angajată în cadrul armatei, găsită moartă în casă
Sursa foto: Facebook
de Andreea Cigolea    |    06 Apr 2021   •   16:10

Polițiștii au fost anunțați de o femeie care a găsit cadavrul în apartament. Sursele susțin că sergentul în vârstă de 24 de ani s-ar fi spânzurat de o țeavă. Polițiștii au început o anchetă, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

”În cursul zilei de ieri, 05.04.2021 polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați telefonic de către o femeie, cu privire la faptul că o tânără brăileancă, de 24 de ani a fost găsită decedată, în apartamentul în care locuia, în municipiu. Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila pentru necropsie”, a anunțat IPJ Brăila.

”Era un inger de fata, o fire calma, zambitoare si ambitioasa. Se intelegea bine cu toti colegii. Iubea Armata, era si pasiune, nu doar un loc de munca”, a declarat un prieten al Valentinei pentru debraila.ro.

”Nu gasim  cuvintele  potrivite  când cineva  drag plecă dintre noi.  O durere  mare ce ai lasat in suflet ce nu poate fi exprimată prin  cuvinte. Dumnezeu sa te odihnească  drum lin catre  cer” a scris o prietenă a fetei.

”Sunt o mătuşă a acestei fete. Stiu că era bine o persoană educată care avea vise si proiecte de viitor. De ce s-au cineva a împins-o să facă acest gest de a-şi lua viața nu înțeleg nici eu si părinții ei. Dar? Adevărul va ieşi la iveală pentru această tragedie. Nu merita să-si găsească sfîrşitul aşa. Dumnezeu vede si va avea grijă să iasă adevărul la iveală. Pentru că nu este posibil ca o fată plină de viață să moară aşa. Dumnezeu să te ierte suflet de înger” a scris și mătușa tinerei. 

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: armata sinucis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close