Antena 3 CNN Actualitate Fată de 15 ani, din Corabia, răpită, torturată şi batjocorită de un bărbat de 50 ani

Fată de 15 ani, din Corabia, răpită, torturată şi batjocorită de un bărbat de 50 ani

O fată în vârstă de 15 ani, din oraşul Corabia, judeţul Olt, a fost răpită, sechestrată în casă, torturată şi batjocorită de un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Fată de 15 ani, din Corabia, răpită, torturată şi batjocorită de un bărbat de 50 ani
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    03 Feb 2021   •   13:51

Totul s-a întâmplat în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie, în jurul orei 00.30, atunci când tatăl fetei a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că fiica lui a fost sechestrată în casa unui bărbat din oraşul Corabia.

Poliţiştii au reuşit să intre în casa individului şi să o salveze pe fată. Aceasta fusese torturată şi violată de suspect.

Potrivit unor surse, fata a mers în casa agresorului cu acordul tatălui ei pentru a-i face bărbatului curat în casă. Nu era pentru prima dată când fata mergea în casa bărbatului, aşa că tatăl a avut încredere că acesta nu îi va face nimic rău copilei.

De asemenea, conform unor surse, atunci când a fost găsită de poliţişti, fata era rănită, avea lovituri şi zgârieturi pe tot corpul şi fusese violată.

Fată din Corabia, sechestrată şi violată de un bărbat

"La data de 1 februarie 2021, în jurul orei 00.30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. 

La scurt timp după sesizare, în urma activităţilor desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, minora a fost gasită în locuința unui bărbat, de 50 de ani, din aceeași localitate. 

Minora a declarat că ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal și ca ar fi fost violată de bărbatul respectiv. 

Polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore. Acesta a prezentat instanței care a emis pe numele său mandat de arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal si viol", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: corabia
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close