Antena 3 Actualitate Fată crescută doar de bunic, bătută și umilită de două tinere în Piatra Neamț

Fată crescută doar de bunic, bătută și umilită de două tinere în Piatra Neamț

de Redacția Antena 3    |    31 Iul 2020   •   08:00
Fată crescută doar de bunic, bătută și umilită de două tinere în Piatra Neamț
Sursa foto: ziarpiatraneamt.ro

O fată în vârstă de 15 ani, din Piatra Neamț, crescută doar de bunic, a fost bătută și umilită de două fete în vârstă de 12, respectiv 14 ani, din același oraș, iar scenele violente au fost filmate de prietenele agresoarelor pentru a se lăuda pe internet.

Totul s-a întâmplat joi, 30 iulie 2020, în zona Piața Dărmănești din Piatra Neamț, acolo unde fata de 15 ani a fost încolțită de cele două agresoare și luată la bătaie.

Cele două fete care au bătut-o au pus la cale un plan și au reușit să filmeze scenele violente. Inițial, una dintre cele două fete a bătut-o, tras-o de păr și lovit-o cu picioarele pe fata de 15 ani, în timp ce cealaltă filma.

Ulterior, a venit rândul celei de-a doua fete să o bată pe tânăra crescută de bunic, în timp ce prietena ei a filmat totul.

Pe imagini se poate observa cum fata lovită nu ripostează și este bătută și umilită în ultimul hal.

Victima a fost contactată de jurnaliștii de la ziarpiatraneamt.ro și a declarat că va merge la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal, iar apoi va depune plângere împotriva celor două agresoare.

Potrivit unor surse, cele două fete sunt cunoscute în Piatra Neamț din cauza violențelor și a comportamentului antisocial pe care îl au și nu se află la prima abatere, ele fiind în atenția Poliției.

De cealaltă parte, fata de 15 ani este crescută doar de bunic, în timp ce părinții ei se află la muncă în străinătate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close