Antena 3 CNN Actualitate Fată de 11 ani, bătută şi legată de un tânăr de 19 ani, într-un cimitir din Suceava

Fată de 11 ani, bătută şi legată de un tânăr de 19 ani, într-un cimitir din Suceava

Fată de 11 ani, bătută şi legată de un tânăr de 19 ani, într-un cimitir din Suceava
Sursa foto: Foto: urbo.ro
15 Iun 2012   •   15:19

Un tânăr în vârstă de 19 ani, dintr-o comună suceveană, a fost reţinut după ce a forţat o fată în vârstă de 11 ani să meargă cu el în cimitirul din sat, unde a bătut-o, a legat-o la ochi cu o eşarfă şi a ameninţat-o, în cele din urmă fata reuşind să fugă.
   
Poliţiştii din Păltinoasa au fost anunţaţi, joi după-amiază, că o fată în vârstă de 11 ani, din Berchişeşti, a fost agresată.

Oamenii legii au stabilit că, în timp ce se întorcea acasă de la şcoală, în jurul orei 16.00, fata a fost acostată lângă unitatea de învăţământ de către un tânăr pe care îl cunoştea doar din vedere.
   
Tânărul, care era băut, a folosit forţa şi a dus-o pe fată în cimitirul satului, situat lângă drum, unde a trântit-o, a lovit-o de mai multe ori şi a legat-o la ochi cu o eşarfă, ameninţând-o. Într-un moment de neatenţie al agresorului, fata a fugit şi a alertat familiile din zonă, iar tânărul s-a speriat şi s-a ascuns, după care a plecat luând cu el ghiozdanul fetei.
   
Agresorul, în vârstă de 19 ani,  a fost găsit de poliţişti, care au descoperit la locuinţa acestuia şi ghiozdanul fetei.
   
Fata a fost consultată de un medic legist, iar concluziile provizorii arată că aceasta are "plăgi frontale suturate şi tumefacţie echimotică a piramidei nazale".
   
Tânărul este urmărit penal pentru tâlhărie şi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
      


×
Subiecte în articol: tanar fata batuta politisti
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close