Antena 3 CNN Actualitate Fata de 13 ani, care și-a înjunghiat bunica, a fost găsită după ce dispăruse din nou

Fata de 13 ani, care și-a înjunghiat bunica, a fost găsită după ce dispăruse din nou

Fata de 13 ani, care și-a înjunghiat bunica, a fost găsită după ce dispăruse din nou
22 Aug 2018   •   16:02

UPDATE Fata de 13 ani, care şi-a înjunghiat bunica, a fost găsită după ce a fugit din nou. Aceasta se afla la marginea oraşului Oradea şi a încercat să se facă nevăzută când şi-a dat seama că poliţiştii i-au dat de urmă.

 

Fata de 13 ani, care în urmă cu două săptămâni şi-a înjunghiat bunica, a fost dată în urmărire naţională. Fata fugise de acasă, imediat după incident, însă a fost găsită şi dusă la un centru pentru minori. Ieri a reuşit să fugă de acolo, iar poliţiştii orădeni sunt acum pe urmele ei.

Se pare că fata a profitat de neatenția persoanelor care o supravegheau în timp ce se aflau pe holurile instituției. Aflată la parterul clădirii, fata nu a stat pe gânduri și s-a făcut nevăzută.

Mama a aflat de dispariție de la un un cunoscut care ar fi văzut fata pe străzile din oraș. Fuga fetei a fost confirmată mai apoi și de polițiști, dar și de reprezentanții DGASPC Bihor. Acum oamenii legii au dat fata din nou în urmarire generală.

Fata de 13 ani și-a înjunghiat bunica acum 2 săptămâni cu 20 de înțepături de cuțit, iar apoi a fugit de acasă. Timp de mai bine de o săptămână, polițiștii au căutat-o s în noaptea de joi spre vineri, când a fost găsită și dusă în centrul pentru minori. 

×
Subiecte în articol: fata injunghiat bunica disparut urmarire
Parteneri
Elena Mateescu (ANM) anunță schimbarea bruscă a vremii
x close