Antena 3 CNN Actualitate Fata de 17 ani, internată la Spitalul din Târgu Jiu, a murit în urma unui infarct miocardic

Fata de 17 ani, internată la Spitalul din Târgu Jiu, a murit în urma unui infarct miocardic

Fata de 17 ani, internată la Spitalul din Târgu Jiu, a murit în urma unui infarct miocardic
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    11 Aug 2011   •   12:50

Tânăra care a murit la Spitalul din Târgu Jiu, la secţia ORL, a decedat în urma unui infarct miocardic. Medicii legişti au stabilit că aceasta suferea şi de pancreatită acută.

Medicii de la ORL nu ştiau că fata de 17 ani suferea de pancreatită, pentru că nu avea simptome. Îi făcuseră însă analize timp de două zile şi hotărâseră să o opereze de amigdalită. Două zile a sta adolescenta în spital, sub supreveghere medicală. 

Directorul medical al spitalului, Constantin Pavalan a declarat că, în urma investigaţiilor, medicii nu au descoperit nicio altă afecţiune decât cea pentru care era internată. Pancreatita acută s-a manifestat asimptomatic.

Părinţii adolescentei spun că medicii i-au ignorat şi oamenii au aflat de moartea fiicei lor de la o colegă de salon a acesteia. Au rămas cu ideea că tânăra a decedat în urma unei injecţii cu antibiotic.

Medicii din spital se disculpă şi spun că adolescentei i s-au făcute testări pentru a vedea dacă are intoleranţă la antibioticul respectiv. Specialiştii insistă că moartea nu ar fi putut surveni din cauza unei injecţii.

Procurorii au început deja ancheta în spital, pentru a stabili dacă este cineva vinovat de moartea tinerei de 17 ani.



×
Subiecte în articol: fata a murit spital injectie
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close