Antena 3 CNN Actualitate O fată din Galaţi a fost băgată cu forţa în toaleta unui mall | Fostul ei iubit este căutat de Poliţie

O fată din Galaţi a fost băgată cu forţa în toaleta unui mall | Fostul ei iubit este căutat de Poliţie

O fată în vârstă de 15 ani, din Galaţi, a sunat la numărul unic de urgenţă 112, seara trecută, şi a anunţat că a fost băgată cu forţa în toaleta unui mall din oraş.

O fată din Galaţi a fost băgată cu forţa în toaleta unui mall | Fostul ei iubit este căutat de Poliţie
Sursa foto: Facebook | Poliția Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Dec 2022   •   14:32

Tânăra a povestit că s-a întâlnit la mall cu fostul ei iubit, iar acesta a băgat-o cu forţa într-o toaletă a centrului comercial şi a batjocorit-o.

După ce a scăpat, ea a reuşit să sune la 112 şi a anunţat tot ce s-a întâmplat.

Poliţiştii îl caută acum pe fostul iubit al tinerei, un tânăr în vârstă de 17 ani.

"La data de 30 noiembrie 2022, la ora 19:12, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-o toaletă din incinta unui mall, amplasat pe bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați, o persoană are nevoie de ajutor.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, ajunși în scurt timp la fața locului, au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19:00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forțat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin amenințări cu acte de violență, să întrețină cu acesta, împotriva voinței sale, un raport sexual normal.

Cel care ar fi comis această faptă nu a mai fost gasit la fața locului, însă polițiștii au stabilit cu exactitate cine este persoana, un tânăr cu vârsta de 17 ani.

A fost efectuată cercetarea la fața locului, iar după examinarea medico legală a minorei, s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni ce pot data din ziua în care a fost reclamată fapta.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Galați sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, fiind desfășurate activități în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte și a luării masurilor legale ce se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

×
Subiecte în articol: Galați IPJ Galaţi Poliția Română
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close