Antena 3 CNN Actualitate Fată cu hainele murdare, pusă în genunchi şi umilită de o altă fată, în Şimleu Silvaniei

Fată cu hainele murdare, pusă în genunchi şi umilită de o altă fată, în Şimleu Silvaniei

O fată a fost pusă în genunchi şi umilită de o altă fată, în Şimleu Silvaniei, iar scenele au fost filmate de un alt adolescent cu telefonul mobil. Imaginile au fost postate pe reţelele sociale, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

Fată cu hainele murdare, pusă în genunchi şi umilită de o altă fată, în Şimleu Silvaniei
de Arnold Schlater    |    Anca Schlater    |    22 Feb 2021   •   12:11

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu aproximativ o săptămână, pe 15 februarie, pe o stradă din Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj. Incidentul a fost surprins cu un telefon mobil, de o prietenă a agresoarei, care nu pare să aibă mai multe 15 ani.

Pe imagini se poate observa cum fata, care este îmbrăcată cu nişte haine murdare, semn că a fost agresată şi anterior filmării, este obligată să stea în genunchi în faţa agresoarei, în timp ce aceasta îi ţine morală şi o loveşte cu palma peste faţă, în timp ce persoana care filmează spune: "Ce picioare i-aş da în cap".

Ulterior, agresoarea o lasă în pace pe prima fată şi se îndreaptă către o altă fată, prietenă cu prima, pe care, la fel, o loveşte cu palmele peste faţă şi îi ţine morală.

În final, tânăra o "ia în primire", din nou, pe prima fată.

Fată pusă în genunchi şi umilită, în Şimleu Silvaniei

După ce imaginile au fost postate pe Facebook, poliţiştii s-au autosesizat şi au anunţat că nicio persoană nu a depus vreo plângere.

"Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din Șimleu Silvaniei s-au sesizat din oficiu, la data de 19 februarie a.c. Fapta a fost comisă la data de 15 februarie a.c., iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată. Până în prezent nu a fost depusă plângere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru administrarea și probarea întregii activități infracționale", se arată într-o informare a IPJ Sălaj.

×
Subiecte în articol: Şimleu Silvaniei Salaj
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close