Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii în cazul fetei incendiate de la Giurgiu. Au fost identificații șoferii care au trecut în acea seară pe lângă locul incendierii

Noi detalii în cazul fetei incendiate de la Giurgiu. Au fost identificații șoferii care au trecut în acea seară pe lângă locul incendierii

Apar noi detalii în cazul fetetei incendiate găsite pe un câmp din localitatea giurgiuveană Ghimpați. Au fost identificați proprietarii mașinilor care au trecut în acel interval orar prin acea zonă. Mai multe persoane au fost chemate deja la audieri.

Noi detalii în cazul fetei incendiate de la Giurgiu. Au fost identificații șoferii care au trecut în acea seară pe lângă locul incendierii
de Dan Gabor    |    04 Noi 2020   •   18:30

Anchetatorii nu au dat până acum prea multe detalii în acest caz, însă până în acest moment mai multe bâlbe par a îngreuna și mai mult parcursul anchetei și așa extrem de dificile.

"Eu nu înțeleg de ce până la această oră Parchetul General nu a preluat această anchetă, pentru că vorbim despre  anchetă destul de importantă, despre un caz care pune foarte multă presiune asupra anchetatorilor. Este ceva ce nu am mai văzut de la Caracal încoace.

Și dacă este să ne raportăm la cazul din București, poate că nimeni nu o căuta pe acea fată până la această oră dacă nu exista cazul de la Giurgiu, deși sunt două situații cu totul separate. Vorbim despre o fată dispărută din București, al cărei nume îl avem și despre o tânără arsă găsită undeva la marginea drumului, despre care nu știm nimic", a spus Carmina Pricopie, șef Secție de Investigații Antena 3.

Primele rezultate arată că ADN-ul fetei arse de la Giurgiu nu corespunde cu ADN-ul Simonei Ghinea din București

Un set de analize care compară ADN-ul fetei incendiate în Giurgiu și cel al fetei dispărute din București, Simona, în vârstă de 22 de ani, arată că ADN-ul nu corespunde, lucru care îngreunează și mai mult ancheta în cazul crimei care a şocat o ţară întreagă.

Anchetatorii crimei din Giurgiu încearcă să afle cine este fata incendiată pe marginea şoselei dintre satele Valea Plopilor şi Ghimpaţi. Aceștia luaseră în calcul cazul unei fete dispărute, din Bucureşti, Simona Ghinea.

''Vorbim de un prim ADN, niște prime probe care au fost duse pentru verificări și mai urmează alte două teste în această după-amiază, pentru că sunt foarte multe asemănări, însă ADN-ul corespunde, dar putem avea parte de o răsturnare de situație, potrivit anchetatorilor în funcție de probele ce vor fi găsite'', a spus Roxana Ciucă, reporter Antena 3.
 

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close