Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă a ajuns la spital, după ce a fost lovită în cap de o tablă desprinsă de pe un bloc din Deva

O fetiţă a ajuns la spital, după ce a fost lovită în cap de o tablă desprinsă de pe un bloc din Deva

De fată de13 ani din Hunedoara, a fost la un pas de moarte, după ce o bucată de tablă luată de vânt de pe un bloc aflat în reabilitare a lovit-o în cap în timp ce mergea pe stradă.

O fetiţă a ajuns la spital, după ce a fost lovită în cap de o tablă desprinsă de pe un bloc din Deva
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    21 Feb 2023   •   16:33

Incidentul a avut loc bulevardul Decebal din Deva, acolo unde o bucată de tablă s-a desprins de pe acoperișul unui bloc de locuințe cu 5 etaje.

Copila de 13 ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Deva pentru mai multe investigații medicale.

Din primele informații, se pare că fetită a suferit 2 tăieturi la nivelul ochiului, după ce o bucată de tablă desprinsă din acoperișul unui bloc cu 5 etaje s-a desprins și a lovit-o în zona capului. În plus, are și o lovitură puternică la cap.

Adolescenta se plimba pe trotuar în momentul în care bucata de tablă s-a desprins de pe acoperișul blocului, în timpul unei rafale foarte puternice de vânt, iar la fața locului au ajuns imediat și polițiști.

Criminaliștii au fost acolo, au făcut măsurători, au izolat zona pentru cercetările de la fața locului. Între timp, muncitorii au înlocuit deja bucata de tablă desprinsă din acoperiș, însă vecinii, dar și locatarii spun că întreaga lucrare ar fi fost făcută superficial, de mântuială și se așteaptă ca la astfel de fenomene să se mai întâmple astfel de lucruri, să se desprindă bucăți din acoperiș.

Polițiștii au deschis deja un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar ancheta va stabili modul exact în care s-a produs incidentul și dacă cineva se face responsabil de acest accident.

Reamintim că până în această seară la ora 22:00 meteorologii au emis un cod galben de vânt puternic în aproape toate județele din țară. 

×
Subiecte în articol: bloc tabla deva fata spital copil fetita ranita
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close