Antena 3 CNN Actualitate Fata de 15 ani, răpită în Târgu Mureș, a fost găsită

Fata de 15 ani, răpită în Târgu Mureș, a fost găsită

Fata de 15 ani, răpită ieri de pe o stradă din Târgu Mureș, a fost găsită într-o autogară din Târgu Mureș, chiar de unchiul său. Tânăra a povestit polițiștilor că a fost plimbată cu o mașină prin tot județul Mureș.

Fata de 15 ani, răpită în Târgu Mureș, a fost găsită
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2020   •   08:55

”În ceea ce privește minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineață, aceasta și unchiul său s-au prezentat la sediul Politiei municipiului Târgu Mureș. 

De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin judetul Mureș, după care a fost lăsată intr-o autogară din Târgu-Mureș, unde a fost găsită de unchiul său.

S-a dispus încetarea mecanismului "Alertă Răpire Copil", iar cercetările continuă, în vederea identificării autorilor și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta”, se arată în comunicatul transmis de Poliție. 

Fată de 15 ani răpită de pe stradă de indivizi necunoscuți, chiar de sub ochii unchiului său

Cu doar o zi în urmă, în presă apărea o știre potrivit cătreia o fată în vârstă de 15 ani ar fi fost răpită în plină stradă, în Târgu Mureș, de doi indivizi necunoscuți, în timp ce era alături de unchiul său. Cel care a alertat polițiștii a fost chiar unchiul fetei. Acesta a sunat la 112 și a spus că cei doi bărbați au coborât dintr-o mașină neagră, l-au agresat și au luat-o cu forța pe nepoata sa.

Răpitorii fetei au demarat apoi în trombă într-o direcție necunoscută.

Fata este de etnie romă, are domiciliul în Odorheiu Secuiesc, județu Harghita, iar de aproximativ o lună a venit la unchiul său.

×
Subiecte în articol: fata rapita
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close