Antena 3 CNN Actualitate FBI: Oasele găsite la liziera unei păduri nu sunt ale Luizei! Monica Melencu, mama fetei: „Copilul meu trăiește. Nici n-a trecut prin acea casă”

FBI: Oasele găsite la liziera unei păduri nu sunt ale Luizei! Monica Melencu, mama fetei: „Copilul meu trăiește. Nici n-a trecut prin acea casă”

Raportul FBI în cazul Caracal arată că oasele găsite la liziera unei păduri nu sunt ale Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie!

FBI: Oasele găsite la liziera unei păduri nu sunt ale Luizei! Monica Melencu, mama fetei: „Copilul meu trăiește. Nici n-a trecut prin acea casă”
Sursa foto: Foto: Facebook/Luiza Mihaela
de S.T.    |    11 Dec 2019   •   11:10

Fragmentele osoase erau mult prea distruse pentru ca în urma expertizelor să se poată ajunge la o concluzie. Raportul experţilor dă şi mai multe speranţe mamei Luizei, care susţine că fiica sa ar fi în viaţă.

„Aceste fete nu sunt moarte. Aceste fete sunt traficate”, spune Monica Melencu, mama Luizei.

„Oasele au fost plantate acolo. Copilul meu trăiește. Nici n-a trecut prin acea casă(...). Nu își are rostul confruntarea cu complicele. Să sperăm că domnii procurori văd răspunsul FBI, că noi n-am fost luați în considerare”, adaugă ea.

Potrivit Monicăi Melencu, Gheorghe Dincă ascunde ceva.

„E o rețea acoperită politic, sunt implicate persoane la nivel înalt(...). Dincă nu declarase că fetele sunt moarte, iar doamna Hosu a declarat că fetele sunt moarte. Întrebarea mea este cine a anunțat-o că fetele sunt moarte. A venit răspunsul de la FBi și noi știam că e negativ acest răspuns. Luiza trăiește, dacă nu era Alexandra să pună mâna pe telefon noi nu știam nimic. Rușine procurorilor care ne-au umilit. Am să lupt cât am să pot”, a declarat Monica Melencu, miercuri, la Antena 3.

Gheorghe Dincă este închis din luna iulie. El a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

Dincă susţine că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal.

Gheorghe Dincă și Ştefan Risipiceanu, vecinul şi complicele său la violul Luizei, vor fi puși față în față în scurt timp. 

Procurorii vor să afle dacă cei doi mint sau spun adevărul în cazul morții Luizei Melencu.

Mai mult, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal ar putea fi trimis în curând în judecată.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Luiza Melencu Caracal
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close