Antena 3 CNN Actualitate Federația Română de Fotbal reacționează după tragicul accident de la Petroșani în care a murit un fotbalist junior de 11 ani

Federația Română de Fotbal reacționează după tragicul accident de la Petroșani în care a murit un fotbalist junior de 11 ani

Federația Română de Fotbal (FRF) a reacționat la tragicul accident de miercuri, în urma căruia a decedat un copil de 11 ani, iar alți trei sunt în stare gravă.

Federația Română de Fotbal reacționează după tragicul accident de la Petroșani în care a murit un fotbalist junior de 11 ani
Sursa foto: Facebook | Federația Română de Fotbal
de Ştefan Petrică    |    23 Dec 2022   •   12:34

"Federația Română de Fotbal a aflat cu tristețe de tragicul accident petrecut pe 21 decembrie 2022, la Petroșani, în județul Hunedoara, unde au fost implicați 7 tineri fotbaliști.", scrie FRF pe site-ul oficial.

"Cosmin Popan, un copil de 11 ani legitimat la clubul Jiul Petroșani, a decedat ca urmare a unui accident rutier. Alți șase copii au fost implicați, iar trei dintre aceștia se află internați în stare gravă la Timișoara, unde au fost transportați pentru a primi îngrijiri medicale.

Copiii au fost loviți de o mașină pe când traversau regulamentar pe o trecere de pietoni în apropierea stadionului “Petre Libardi”.

FRF transmite sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor şi cele mai bune gânduri către ceilalţi copii implicaţi în accident.", scrie FRF pe site-ul oficial.

Federația Română de Fotbal a aflat cu tristețe de tragicul accident petrecut pe 21 decembrie 2022, la Petroșani, în...

Publicată de Federația Română de Fotbal pe Vineri, 23 decembrie 2022

 

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close