Antena 3 CNN Actualitate "Felicitări! Aţi câştigat un premiu de 10.000 de euro". O femeie din Petroşani, înşelată de trei ori în aceeaşi zi

"Felicitări! Aţi câştigat un premiu de 10.000 de euro". O femeie din Petroşani, înşelată de trei ori în aceeaşi zi

"Felicitări! Aţi câştigat un premiu de 10.000 de euro". O femeie din Petroşani, înşelată de trei ori în aceeaşi zi
Sursa foto: Foto: staticflickr.com
de S.T.    |    28 Iun 2013   •   14:58

O femeie din Petroşani a sesizat Poliţia după ce a fost înşelată de trei ori în aceeaşi zi, de trei bărbaţi care au sunat-o şi, prezentându-se drept reprezentanţi ai unei firme de telefonie, i-au cerut, în total, peste 8.000 de lei, spunându-i că în schimb va primi un premiu.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspector Bogdan Niţu, o femeie de 56 de ani a depus, joi, o plângere la Poliţia Petroşani în care reclama că a fost sunată, cu număr ascuns, de un bărbat care i-a spus că ar fi câştigat un premiu de 10.000 de euro la un concurs organizat de o companie de telefonie, transmite corespondentul Mediafax.

La indicaţiile celui care a sunat-o, femeia a depus suma de 4.000 de lei la o agenţie bancară din Petroşani, pentru a intra în posesia premiului.

În cadrul aceluiaşi apel, femeia a vorbit cu un alt bărbat cu identitate necunoscută şi, la solicitarea acestuia, a mers la un oficiul poştal din Petroşani, unde a depus prin transfer online alţi 3.500 de lei, pentru a intra în posesia premiului.

Câteva ore mai târziu, femeia a fost contactată telefonic de către un alt bărbat cu identitate necunoscută, iar la solicitarea acestuia a cumpărat zece cartele SIM reîncărcabile în diferite reţelele de telefonie, după care i-a comunicat acestuia, telefonic, codurile de reîncărcare.
   
Valoarea totală a prejudiciului este de 8.150 de lei.
   
Ulterior, femeia a constatat că a fost înşelată şi s-a adresat poliţiştilor, care au întocmit un dosar penal pentru înşelăciune şi fac cercetări pentru a-i identifica pe autori şi a recupera prejudiciul.

×
Subiecte în articol: Petrosani premiu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close