Antena 3 Actualitate Felix Rache: Carmen Iohannis trebuie să semneze petiţia împotriva violatorilor

Felix Rache: Carmen Iohannis trebuie să semneze petiţia împotriva violatorilor

22 Iul 2015   •   13:23
Felix Rache: Carmen Iohannis trebuie să semneze petiţia împotriva violatorilor
Sursa foto: Foto: Agerpres

Felix Rache o îndeamnă pe Carmen Iohannis să ia atitudine şi să semneze petiţia împotriva violatorilor din Vaslui.

"Dacă apără drepturile femeilor, nu numai dreptul de a purta fustă scurtă, Carmen Iohannis trebuie să ia atitudine", scrie Felix Rache. 

Pentru noi, solidaritatea nu este doar un simplu cuvânt. De-a lungul a 10 ani, Antena 3 a fost de partea celor nedreptătiţi, de partea celor care au avut de suferit în urma acţiunilor politice sau din justiţie. De aceea, începând de azi, veţi observa că prezentatorii şi moderatorii de la Antena 3 poartă o cocardă albă. Este un semn de solidaritate cu victima celor şapte violatori din judeţul Vaslui, pe care justiţia i-a eliberat şi, mai mult, tânăra a ajuns să fie considerată vinovată în comunitate pentru ce s-a întâmplat.Este un semn de solidaritate cu Mariana Rarinca, femeia care a stat după gratii 6 luni după care a fost declarată nevinovată.

Vă invităm, ca de atâtea ori, să ne fiţi alături! Confecţionaţi-vă cocarde albe şi purtaţi-le la muncă, pe stradă, în mijloacele de transport. Arătaţi că vă pasă de suferinţa semenilor voştri şi fortaţi-i pe cei care pot să ia decizii să fie corecţi! Distrugerea vieţilor unor semeni trebuie să înceteze. Noi, cei de la Antena 3, vom ieşi din nou pe stradă, vă vom dărui cocarde şi vă vom explica de ce solidaritatea românilor va deveni o armă împotriva nedreptăţii!

Postaţi fotografiile cu voi purtând cocarda albă pe pagina de Facebook Antena 3 Romania, alături de un mesaj de solidaritate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close