Antena 3 CNN Actualitate Felix Rache: Ponta să stea liniştit, că şi la MApN se ascultă telefoanele. Băsescu este şeful Armatei

Felix Rache: Ponta să stea liniştit, că şi la MApN se ascultă telefoanele. Băsescu este şeful Armatei

Felix Rache: Ponta să stea liniştit, că şi la MApN se ascultă telefoanele. Băsescu este şeful Armatei
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    15 Apr 2014   •   11:44

Jurnalistul Felix Rache i-a transmis, marţi, premierului Victor Ponta că şi la Ministerul Apărării se ascultă telefoanele, după ce şeful Guvernului "şi-a făcut flotant şi la MApN".

 
"Şi-a făcut flotant şi la MApN (Victor Ponta - n.r.) şi vreau să-i spun să stea liniştit, că şi la MApN se ascultă în draci, să nu uităm că Traian Băsescu este şeful Armatei, este şeful CSAT", a spus Felix Rache, marţi, la Antena 3, apreciind că "pare o situaţie destul de jenantă pentru statul român".
 
Mai mult, Rache nu crede că ar fi fost posibil ca Ponta să nu fie ascultat şi este de părere că preşedintele vrea să-l vadă pe premier "coleg de apartament" cu fostul prim-ministru Adrian Năstase.
 
"Cum ar fi fost ca Traian Băsescu să nu-l asculte pe Victor Ponta? Cred că ăla este statul în care noi vrem să trăim. Cred că şi domnul Traian Băsescu îşi doreşte ca Victor Ponta să fie într-un loc unde să ştie cine intră şi cine iese, adică în apartament cu domnul Adrian Năstase", a adăugat Felix Rache.

Premierul Victor Ponta şi-a mutat biroul la Ministerul Apărării Naţionale până în luna noiembrie, când Traian Băsescu nu va mai fi preşedintele României. Ministerul are statut de unitate militară, aşadar, spune premierul, orice instituţie interesată va putea şti cine şi de câte ori a intrat în biroul său.

×
Subiecte în articol: Felix Rache Victor Ponta
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close