Antena 3 CNN Actualitate Mai multe femei din Capitală, agresate de un tânăr de 25 de ani, aflat pe bicicletă

Mai multe femei din Capitală, agresate de un tânăr de 25 de ani, aflat pe bicicletă

Mai multe femei din Capitală au fost agresate sexual de un tânăr de numai 25 de ani. În timp ce se afla pe bicicletă, tânărul le-ar fi lovit pe victime în zonele intime. Acesta colabora cu o mare companie de livrare mâncare la domiciliu, companie care condamnă însă faptele acestuia.

Mai multe femei din Capitală, agresate de un tânăr de 25 de ani, aflat pe bicicletă
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    15 Iul 2021   •   09:10

Tânărul în vârstă de 25 de ani, bănuit că a agresat sexual mai multe femei, în diferite zone ale Capitalei, a fost reținut și apoi plasat sub control judiciar, spune Poliția Capitalei. 

Polițiștii Secției 1 au fost sesizați, la începutul lunii iunie, de către trei tinere, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în diferite zone din sectorul 1, au fost agresate sexual de către un bărbat necunoscut ce se deplasa pe o bicicletă. Încă de atunci, cercetările au fost declanșate. 

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate a fost identificat un tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Acesta a fost depistat și dus la audieri.

Astfel, polițiștii au stabilit că în data de 8 iulie, în jurul orei 20.30, în timp ce o tânără de 24 ani se afla pe o stradă din sectorul 1, în apropierea unei stații de autobuz, bărbatul, aflându-se pe bicicletă, ar fi lovit-o cu palma peste o zonă intimă, în mod intenționat și împotriva voinței sale.

A doua zi, în jurul orei 22.30, în timp ce o altă tânără de 23 ani se deplasa pe un bulevard din același sector, bănuitul, aflându-se pe bicicletă, ar fi trecut pe lângă persoana vătămată și ar fi lovit-o în același mod. În 11 iulie, în jurul orei 14.30, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe o stradă din sectorul 1, bănuitul, aflându-se pe bicicletă, s-a apropiat de ea și ar fi lovit-o cu palma.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de agresiune sexuală, scrie Mediafax

Compania condamnă faptele bărbatului

“Toleranța Foodpanda România față de acest tip de comportamente deviante ale livratorilor este zero, iar Foodpanda face continuu demersuri împreună cu partenerii ce dețin flote de livratori pentru ca aceștia să selecteze cele mai potrivite persoane pentru un astfel de post ce implică interacțiunea directă cu clienții companiei.

Din cercetările interne făcute în cadrul companiei, bărbatul în cauză nu mai colabora cu partenerii Foodpanda pentru prestarea de servicii de livrare pentru companie, din luna noiembrie 2020. Mai mult, Foodpanda va investiga această situație și va face demersurile necesare pentru a se proteja împotriva prejudiciului de imagine adus.

Echipa noastră a fost și este în continuare la dispoziția autorităților pentru a soluționa cât mai rapid această situație neplăcută”, transmite compania.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close