Antena 3 Actualitate Femeia care a împins în faţa metroului o tânără, în staţia Dristor, îşi regretă faptele. Primele ei cuvinte după crimă: „Prefer să fiu...”

Femeia care a împins în faţa metroului o tânără, în staţia Dristor, îşi regretă faptele. Primele ei cuvinte după crimă: „Prefer să fiu...”

de S.T.    |    15 Dec 2017   •   15:03
Femeia care a împins în faţa metroului o tânără, în staţia Dristor, îşi regretă faptele. Primele ei cuvinte după crimă: „Prefer să fiu...”

Primele cuvinte ale Magdalenei Şerban, femeia care a împins în faţa metroului o tânără, au fost transmise de avocata femeii.

Magdalena Şerban îşi regretă faptele şi a spus că preferă să fie moartă.

„S-a admis proba cu efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală, dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza. Că ar fi sau nu în interesul ei această expertiză, vom vedea mai departe. A spus că regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs”, a precizat avocata Magdalenei Şerban.

Sursa: observator.tv

 

×
Subiecte în articol: magdalena serban crima metrou dristor

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close