Antena 3 CNN Actualitate Femeia care a lăsat pe stradă câinele ucigaş din Parcul Tei a plecat de acasă: "Nu mai suportă presiunea mediatică"

Femeia care a lăsat pe stradă câinele ucigaş din Parcul Tei a plecat de acasă: "Nu mai suportă presiunea mediatică"

Femeia care a lăsat pe stradă câinele ucigaş din Parcul Tei a plecat de acasă: "Nu mai suportă presiunea mediatică"
Sursa foto: Foto: Antena 3
07 Sep 2013   •   21:10

Femeia care a eliberat câinele ucigaş din adăpost a dispărut de acasă. Apropiaţii spun că a plecat pentru că nu mai suportă presiunea mediatică.

Carmen Secăreanu nu mai este de găsit la adresa din Bucureşti. La uşă a răspuns un domn, prieten de familie, care are grijă de câinele ei.

De şase zile, de când Ionuţ Anghel a fost ucis de câini, Carmen Secăreanu refuză să vină cu un punct de vedere, deşi este implicată direct în tragedia copilului şi multă lume o consideră vinovată. Femeia transmite prin apropiaţii săi că nu mai suportă presiunea făcută de presă deşi a avut o singură apariţie în public şi la aceea a apărut zâmbitoare.

Şefa Asociaţiei Caleidoscop, Carmen Secăreanu, a fost audiată zilele trecute la Parchetul General în cazul morţii copilului de 4 ani şi ar putea fi acuzată de ucidere din culpă.

Împreună cu Secăreanu a fost chemată la Parchet şi o fostă voluntară a Asociaţiei Caleidoscop, cea care a semnat formularul prin care câinele care l-a ucis pe copil a fost adoptat în 2008 de acest ONG. Nici aceasta nu se simte vinovată pentru moartea băieţelului de 4 ani. Lavinia Nica a declarat presei că a fost un accident, iar ea are conştiinţa curată.

×
Subiecte în articol: caini maidanezi
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close