Antena 3 CNN Actualitate Femeia care i-a acordat primul ajutor polițistului ucis face declarații șocante: „Se trăgeau focuri de armă ca în Vestul sălbatic”

Femeia care i-a acordat primul ajutor polițistului ucis face declarații șocante: „Se trăgeau focuri de armă ca în Vestul sălbatic”

Femeia care i-a acordat primul ajutor polițistului ucis face declarații șocante: „Se trăgeau focuri de armă ca în Vestul sălbatic”
03 Iun 2019   •   15:42

Femeia care i-a acordat primul ajutor polițistului împușcat a spus că ambulanța și forțele de intervenție au ajuns abia după o oră. 

 “Eram în pat! Şi am auzit primele două împuşcături. Am ieşit din cameră, la drum! Am băgat fata înăuntru şi atunci poliţaiul o strigat <> şi mi-o făcut semn încolo. Şi atunci normal că m-am dus, era poliţaiul picat jos. Ei fugeau după infractor şi eu am rămas cu el acolo, să-i dau primul ajutor, să sun la salvare. Se trăgeau focuri de armă ca în Vestul sălbatic. 

Mi-a fost frică că împuşcă fata, fata s-a speriat, degeaba am trimis-o acasă că nu o mai vrut, când o văzut cum se trage. S-a prins de pom şi a rămas acolo. O venit băiatul şi am dat primul ajutor la domnul poliţai. Am sunat la Salvare, la Poliţie, că am zis că îl prinde. Dar îmi pare foarte rău, poliţia a venit cam târziu! Şi poliţia şi salvarea au venit cam târziu. Cred că a fost după o oră, foarte târziu!”, a povestit Angelica Toma, conform Adevărul

×
Subiecte în articol: femeia impuscat interventie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close