Antena 3 CNN Actualitate Ea e femeia care a dat foc într-un magazin dintr-un mall din București. A făcut o criză de nervi

Ea e femeia care a dat foc într-un magazin dintr-un mall din București. A făcut o criză de nervi

O femeie în vârstă de 44 de ani din București a fost surprinsă când a dat foc într-un magazin de electrocasnice dintr-un mall din Capitală. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Ea e femeia care a dat foc într-un magazin dintr-un mall din București. A făcut o criză de nervi
de Redacția Antena 3    |    18 Oct 2021   •   15:34

Femeia este centralistă la o companie din domeniul furnizării electrice de 20 de ani. Nu are probleme psihice. Ea le-a spus anchetatorilor că a făcut o criză de nervi și pur și simplu a dat foc unui aparat de încălzire din magazin. 

Poliția a fost sesizată de reprezentanți unui magazin de aparatură electronică dintr-un mall din sectorul 6, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat un incendiu în incinta magazinului.

Polițiștii sosiți la fața locului, au constatat că aspectele sesizate se confirmă și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Prejudiciul este de aproximativ 3.500 de lei

Polițiștii Secției 22 Poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au pus în aplicare  un mandat de percheziție domiciliară în București, la adresa unei femei, în vârstă de 44 de ani bănuită de săvârșirea faptei.

×
Subiecte în articol: mall București
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close