Antena 3 CNN Actualitate Femeia din Brăila care a ajutat un pedofil de 75 de ani să o violeze pe fiica sa de 7 ani, condamnată la 14 ani de închisoare

Femeia din Brăila care a ajutat un pedofil de 75 de ani să o violeze pe fiica sa de 7 ani, condamnată la 14 ani de închisoare

Femeia din Brăila care și-a îndemnat fetița să se lase exploatată sexual de un italian de 75 de ani a fost condamnată la 14 ani și 4 luni de închisoare. Pedofilul a primit o pedeapsă de 11 ani după gratii.

Femeia din Brăila care a ajutat un pedofil de 75 de ani să o violeze pe fiica sa de 7 ani, condamnată la 14 ani de închisoare
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    29 Iun 2021   •   18:51

Agresiunea asupra minorei a fost coordonată chiar de mamă care, potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, „i-a propus, a îndemnat-o și a determinat-o pe minoră să fie exploatată sexual de către inculpat, activitate ce a fost întregită chiar de arătarea și indicarea modului în care să întrețină raporturi și actele sexuale”, se precizează în rechizitoriu.

Copila a fost supusă abuzurilor timp de trei ani de zile, de la vârsta de 7 ani, atât în casa în care locuia alături de mama ei, dar și la locuința bărbatului de 75 de ani, care se mutase din sudul Italiei, la Brăila.

Violatorul și femeia au fost reținuți în luna decembrie a anului trecut, după ce poliția din Brăila a primit un denunț anonim despre acest caz, transmite Libertatea.

Bărbatul a fost acuzat de viol în formă continuată și de corupere sexuală a minorilor în formă continuată, iar mama de complicitate la săvârșirea infracțiunilor de viol și la corupere sexuală a minorilor, dar și de rele tratamente aplicate minorului.

Decizia nu este definitiv, iar pedofilul a atacat-o deja, cu apel.

×
Subiecte în articol: pedofil viol inchisoare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close