Antena 3 CNN Actualitate Femeie amendată pentru că a ieșit din curte să prindă un porc, fără declarație, în Satu Mare

Femeie amendată pentru că a ieșit din curte să prindă un porc, fără declarație, în Satu Mare

O femeie din comuna Pomi, județul Satu Mare, a fost amendată cu 2.000 de lei de polițiști, după ce ar fi ieșit din curte, fără declarație pe propria răspundere, pentru a prinde porcul care îi scăpase din coteț.

Femeie amendată pentru că a ieșit din curte să prindă un porc, fără declarație, în Satu Mare
Sursa foto: portalsm.ro
30 Apr 2020   •   18:05

Totul s-a întâmplat pe 16 aprilie 2020, în comuna Pomi din județul Satu Mare, după ce un porc a 'evadat' din cotețul aflat într-o gospodărie și a ieșit apoi pe strada Principală din comună.

Pentru a-l prinde cât mai repede, o femeie a ieșit din curte, fără să completeze declarația pe propria răspundere, pe care oricum nu avea cum să o completeze având în vedere natura 'situației de urgență' și a încercat să prindă animalul.

Din nefericire pentru ea, un echipaj al Poliției a oprit-o pe femeie și a amendat-o cu 2.000 de lei (1.000 de lei dacă amenda este achitată în termen de 15 zile).

"Mulțumim pentru amenda data soției mele. Porcul din gospodărie a fugit pe strada și soția mea nu a apucat sa facă declarația pe propria răspundere, încălcând astfel ordonanța militara", a declarat soțul femeii din Satu Mare pentru jurnaliștii de la portalsm.ro.

Femeie din Satu Mare, amendă după ce i-a scăpat porcul pe stradă

Pe procesul-verbal, la mențiuni, femeia a încercat să le explice agenților că porcul ar fi putut pune în pericol circulația rutieră, însă nu a fost iertată.

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close