Antena 3 CNN Actualitate O femeie şi un bărbat au furat banii uitaţi într-un bancomat din Sfântu Gheorghe. Dacă îi recunoaşteţi, sunaţi la 112

O femeie şi un bărbat au furat banii uitaţi într-un bancomat din Sfântu Gheorghe. Dacă îi recunoaşteţi, sunaţi la 112

O femeie şi un bărbat sunt căutaţi de poliţiştii din Sfântu Gheorghe, după ce au furat banii uitaţi într-un bancomat. Poliţiştii au publicat o fotografie cu cei doi suspecţi.

O femeie şi un bărbat au furat banii uitaţi într-un bancomat din Sfântu Gheorghe. Dacă îi recunoaşteţi, sunaţi la 112
Sursa foto: covasnamedia.ro
de Alin Tarnovschi    |    24 Noi 2022   •   16:14

Totul s-a întâmplat pe 15 noiembrie, atunci când o femeie a mers la un bancomat din Sfântu Gheorghe, a retras o sumă din cont, însă a uitat să ia banii.

La scurt timp, o altă femeie şi-a făcut apariţa şi a furat cei 1.900 de lei uitaţi în bancomat.

Însoţită de un bărbat, aceasta a plecat cu banii, fără să anunţe Poliţia, iar acum cei doi sunt căutaţi pentru a da explicaţii.

Poliţiştii au publicat o fotografie făcută de pe înregistrarea unei camere de supraveghere din zona bancomatului şi au făcut apel la oameni.

O femeie şi un bărbat au furat banii uitaţi într-un bancomat din Sfântu Gheorghe. Dacă îi recunoaşteţi, sunaţi la 112

"Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că la data de 15.11.2022 o femeie s-a deplasat la un A.T.M. aparținând unei unități bancare amplasată în exteriorul complexului comercial Șugaș din municipiului Sfântu Gheorghe, în vederea efectuării unei tranzacții, respectiv retragerea unei sume de bani.

Ulterior finalizării tranzacției, persoana în cauză a procedat la ridicarea cardului bancar, fără a prelua suma retrasă.

La scurt timp, o persoană necunoscută, respectiv o femeie de 50-60 de ani și-a însușit, pe nedrept, suma de aproximativ 1.900 de lei. Aceasta era însoțită de un bărbat, ulterior aceștia părăsind zona.

Femeia în cauză avea părul tuns scurt și era îmbrăcată cu o geacă de culoare roz, pantaloni de culoare roșie, având pantofi de culoare închisă. Bărbatul care o însoțea purta pe cap o pălărie de culoare închisă, îmbrăcat cu o geacă de culoare  roșie, pantaloni de culoare albastră, având pantofi de culoare închisă cu dungi albe.

Întrucât, până la acest moment, persoanele în cauză nu au fost identificate în vederea stabilirii răspunderii judiciare, pentru buna desfășurare a urmăririi penale, rugăm cetățenii care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanelor bănuite să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să contacteze Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe - Biroul de Investigații Criminale tel: 0267 307 400 interior 20257", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: sfantu gheorghe Covasna Poliția Română
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close