Antena 3 CNN Actualitate Femeie din Botoșani, la un pas să fie strivită între două mașini, după un accident stupid

Femeie din Botoșani, la un pas să fie strivită între două mașini, după un accident stupid

O femeie din Botoșani a fost la un pas de a fi strivită între două mașini, pe o alee din oraș, după un accident complet stupid, care se putea încheia cu o trageie.

Femeie din Botoșani, la un pas să fie strivită între două mașini, după un accident stupid
de Cătălin Onofrei    |    29 Sep 2020   •   17:00

Totul s-a întâmplat, în această dimineață, pe aleaa Tiberiu Crudu din Botoșani, acolo unde două autoturisme s-au acroșat ușor, iar unul dintre acestea a ajuns într-un șanț.

Potrivit primelor informații, un bărbat care conducea un autoturism marca Opel a fost lovit de un autoturism marca Ford, iar în urma impactului, Opelul a ajuns în șanț.

Pentru a-l scoate din șanț, cei doi șoferi au legat mașina cu o șufă, de spatele unui alt autoturism care l-a tractat, moment în care câțiva bărbați au ridicat de partea din fața a mașinii.

Șoferul din Opel se afla la volan în tot acest timp și, fiind în marșarier, a accelerat puternic atunci când mașina a ieșit din șanț, astfel că nu a mai avut timp să o oprească și a lovit în spate mașina care l-a tractat.

O femeie, care se afla în zonă, s-a pus între cele două mașini, încercând să oprească Opelul scăpat de sub control. Din fericire pentru ea, nu a fost prinsă exact între cele două mașini, astfel că a scăpat cu viață.

Polițiștii rutieri din Botoșani au deschis pe numele șoferului din Opel un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close