Femeie din Botoșani, la un pas să fie strivită între două mașini, după un accident stupid

de Cătălin Onofrei    |    29 Sep 2020   •   17:00
Femeie din Botoșani, la un pas să fie strivită între două mașini, după un accident stupid

O femeie din Botoșani a fost la un pas de a fi strivită între două mașini, pe o alee din oraș, după un accident complet stupid, care se putea încheia cu o trageie.

Totul s-a întâmplat, în această dimineață, pe aleaa Tiberiu Crudu din Botoșani, acolo unde două autoturisme s-au acroșat ușor, iar unul dintre acestea a ajuns într-un șanț.

Potrivit primelor informații, un bărbat care conducea un autoturism marca Opel a fost lovit de un autoturism marca Ford, iar în urma impactului, Opelul a ajuns în șanț.

Pentru a-l scoate din șanț, cei doi șoferi au legat mașina cu o șufă, de spatele unui alt autoturism care l-a tractat, moment în care câțiva bărbați au ridicat de partea din fața a mașinii.

Șoferul din Opel se afla la volan în tot acest timp și, fiind în marșarier, a accelerat puternic atunci când mașina a ieșit din șanț, astfel că nu a mai avut timp să o oprească și a lovit în spate mașina care l-a tractat.

O femeie, care se afla în zonă, s-a pus între cele două mașini, încercând să oprească Opelul scăpat de sub control. Din fericire pentru ea, nu a fost prinsă exact între cele două mașini, astfel că a scăpat cu viață.

Polițiștii rutieri din Botoșani au deschis pe numele șoferului din Opel un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Parteneri
x close