Antena 3 CNN Actualitate O femeie din București și-a bătut mama şi a dat foc la casă pentru că voia supă, iar mama ei făcea sarmale | VIDEO

O femeie din București și-a bătut mama şi a dat foc la casă pentru că voia supă, iar mama ei făcea sarmale | VIDEO

O femeie din Bucureşti şi-a bătut mama, iar ulterior a început să dea foc la mai multe obiecte din apartament. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au reuşit să le scoată pe cele două femei din apartamentul în flăcări.

O femeie din București și-a bătut mama şi a dat foc la casă pentru că voia supă, iar mama ei făcea sarmale | VIDEO
de Roxana Ciucă    |    17 Mar 2021   •   11:03

Scandalul dintre mamă și fiică a început încă de la primele ore escaladând violent. În jurul orei 09.15, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 25 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani și-ar fi agresat mama de 61 de ani, iar ulterior a incendiat mai multe obiecte din apartament.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul subunității de poliție, care au reușit, până la sosirea pompierilor, să le scoată pe femei din apartament și să lichideze parte din focare.

Femeia de 61 de ani  a fost transportată la spital, urmând ca și fiica ei să fie condusă la o unitate spitalicească pentru consult medical de specialitate.

Scandalul dintre cele două femei a izbucnit în bucătărie, de la mâncare. Mama făcea sarmale, iar în acel moment, fiica ei s-a enervat pentru că voia să mănânce supă.

Astfel, fiica a luat un obiect contondent din dulap şi a început să îşi lovească mama.

Echipele de pompieri și poliție, precum și salvările se află în continuare la fața locului, într-o adevărată desfășurare de forțe.

Au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere calificată prin incendiere.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close