Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Bucureşti, dată dispărută de familie, a fost găsită moartă în râul Dâmbovița

O femeie din Bucureşti, dată dispărută de familie, a fost găsită moartă în râul Dâmbovița

O femeie de 64 de ani a fost găsită înecată în râul Dâmbovița de polițiștii din București, după ce a fost dată dispărută de familie în cursul zilei de marți.

O femeie din Bucureşti, dată dispărută de familie, a fost găsită moartă în râul Dâmbovița
Sursa foto: Arhivă
de Andreea Gelatu    |    10 Ian 2024   •   14:48

Femeia a plecat de acasă, marți, în jurul orei 11:20, și nu a mai revenit. Îngrijorată, familia a sunat la 112 și a anunțat dispariția bucureștencei.

Ea a fost găsită, astăzi, după ce poliţiştii au fost alertaţi printr-un apel la 112 că în râul Dâmboviţa se află o femeie care şi-a pierdut viaţa.

Femeia era la prima plecare voluntară de acasă, dar aceasta a încercat, în trecut, să se sinucidă, aruncându-se în Râul Dâmbovița, potrivit surselor Antena 3 CNN. De altfel, ea a fost internată de mai multe ori la Spitalul Obregia.

"La data de 10 ianuarie 2024, în jurul orei 11.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 11 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în râul Dâmbovița, se află o persoană, posibil înecată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, precum și scafandri SMURD, care au procedat la extragerea persoanei în cauză, o femeie în vârstă de 64 de ani.

În urma procedurilor specifice efectuate de echipajul de prim-ajutor, persoana a fost declarată decedată.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

*
Din cercetările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că, în cursul zilei de 9 ianuarie 2024, a fost sesizată dispariția unei femei, în vârstă de 64 de ani, de către familie. 

Femeia a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 3, la data de 9  ianuarie 2024, în jurul orei 11.30 și nu a mai revenit.

Îmediat după sesizarea depusă privind dispariția persoanei, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sector 3 au fost demarat procedurile de depistare a femeii.

După efectuarea activităților specifice, se va stabili cu exactitate dacă persoana găsită în lac, este aceeași persoană, despre care am fost sesizați și care face obiectul cazului de dispariție, înregistrat la Serviciul de Investigații Criminale Sector 3", a transmis Poliţia Capitalei.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close