Antena 3 CNN Actualitate Femeie găsită de mascaţi într-un şifonier, în timpul unei percheziţii în Bucureşti

Femeie găsită de mascaţi într-un şifonier, în timpul unei percheziţii în Bucureşti

O femeie care era căutată pentru furt, după ce autorităţile din Ungaria au emis anul trecut un mandat european de arestare pe numele ei, a fost găsită de mascaţi, în timpul unei percheziţii, ascunsă într-un şifonier.

Femeie găsită de mascaţi într-un şifonier, în timpul unei percheziţii în Bucureşti
de Georgiana Adam    |    28 Ian 2021   •   10:20

Poliţia din Bucureşti a depistat-o pe femeie, joi dimineaţa, într-un imobil din sectorul 5. Individa era ascunsă, însă, în şifonierul din apartament.

Femeia acuzată de furt este căutată de poliţie de anul trecut, din octombrie 2020, când autorităţile din Ungaria au emis anul trecut un mandat european de arestare pe numele ei.

Crezând că va putea scăpa de ochii vigilenţi ai poliţiştilor care ştiau unde se află, femeia s-a ascuns într-un şifonier din apartament, însă visul ei a fost spulberat de unul dintre agenţii care, curios din fire, a deschis uşile şifonierului şi a găsit-o printre umeraşe.

"În această dimineată, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei au depistat o femeie, împotriva căreia autoritățile judiciare din Ungaria au emis la data de 21 octombrie 2020, un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În urma descinderii  la o adresa din sectorul 5, femeia urmărită a fost descoperită ascunzându-se într-unul din șifonierele din apartament", se arată în comunicatul de presă al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: furt şifonier
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close