Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Constanţa a găsit 10.000€ pe jos, la intrarea într-un magazin

O femeie din Constanţa a găsit 10.000€ pe jos, la intrarea într-un magazin

O femeie din satul Piatra, judeţul Constanţa, a găsit 10.000 de euro pe jos, la intrarea într-un magazin. Banii fuseseră pierduţi de un bărbat din Suceava, venit la malul mării pentru a-şi cumpăra un apartament în Mamaia.

O femeie din Constanţa a găsit 10.000€ pe jos, la intrarea într-un magazin
Sursa foto: IPJ Constanţa
de Alin Tarnovschi    |    11 Feb 2021   •   15:41

Totul s-a întâmplat, ieri, într-un centru comercial de pe bulevardul Tomis din Constanţa, acolo unde suceveanul a intrat pentru a face cumpărături. Chiar la intrarea în centru, bărbatul a pierdut 10.000 de euro.

Din fericire pentru el, banii, care reprezentau avansul pentru apartament, au fost găsiţi de o femeie în vârstă de 55 de ani, din satul Piatra, care a mers direct la sediul Poliţiei pentru a anunţa că a găsit suma de bani.

"În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că din borsetă i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani, în timp ce s-ar fi aflat într-un centru comercial situat pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța.

În această dimineață, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 55 de ani, din satul Piatra, județul Constanța, cu privire la faptul că ieri, în timp ce se afla în același centru comercial, ar fi găsit suma de 10.000 de euro pe jos, lângă intrarea principală a societății comerciale.

Femeia s-a deplasat la sediul Secției 2, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată, banii fiind predați în prezența polițiștilor.

Pe această cale, îi mulțumim doamnei pentru spiritul civic de care a dat dovadă. Instituția noastră promovează și apreciază un astfel de comportament, totodată recomandând cetățenilor să aibă grijă de bunurile pe care le au asupra lor", se arată într-o informare a IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close