Antena 3 CNN Actualitate Femeie de 34 de ani, dispărută de 15 zile. „A fost capturată de o sectă!”

Femeie de 34 de ani, dispărută de 15 zile. „A fost capturată de o sectă!”

O femeie de 34 de ani este dată dispărută de 15 zile, iar oamenii legii cer ajutorul pentru găsirea ei. Olivia-Sorina Lădar este din municipiul Cluj-Napoca și a plecat de la domiciliul său fără să se mai întoarcă. De atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Femeie de 34 de ani, dispărută de 15 zile. „A fost capturată de o sectă!”
02 Iul 2020   •   14:40

Familia tinerei se gândește la ce e mai rău, iar sora sa din Spania crede chiar că aceasta a fost capturară de o sectă. Olivia are 1.68 metri, 66 kilograme, vopsită blond, ochi căprui, ten deschis.

Apelul Poliției

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iunie a.c., Lădar Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu 

Semnalmentele persoanei:  înălţime 1.68 metri, 66 kilograme, păr vopsit blond, ochi căprui, ten deschis, fără semna participare. Nu se cunoaşe vestimentaţia pe care o purta la momentul plecării. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, se arată în comunicatul Poliţiei.  

Familia în stare de șoc

Sora Oliviei aflată în Spania a transmis un mesaj șocant pe pagina sa de Facebook, făcând apel la toată lumea să ajute la găsirea sa.

„Asta e Sora mea!!! Este dispărută!!!Capturatā de o sectă!!!!!!!! Te rog distribuie să se afle în toată lumea! Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franţa dar credem că poate fi in orice ţară europeană! Distribuie acum prin toată lumea!!!!!!!!”. 

 

×
Subiecte în articol: femeie dispărută secta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close