Antena 3 CNN Actualitate Femeie din Zalău la un pas de moarte, după ce o bucată din tencuiala unui bloc i-a căzut în cap

Femeie din Zalău la un pas de moarte, după ce o bucată din tencuiala unui bloc i-a căzut în cap

Femeie din Zalău la un pas de moarte, după ce o bucată din tencuiala unui bloc i-a căzut în cap
Sursa foto: Foto: Videonews
19 Mai 2011   •   11:22

O femeie din Zalău a fost la un pas de moarte după ce o bucată de tencuială desprinsă de pe faţada unui bloc i-a căzut în cap.
Femeia spune că autorităţile locale trebuie să intervină pentru ca un astfel de incident să nu se mai repete, mai ales că în apropiere se află o şcoală.

Incidentul a avut loc în plin centrul oraşului. Femeia se plimba cu soţul când s-a trezit cu o bucată de tencuială în cap. Plină de sânge, femeia nu a mai aşteptat venirea ambulanţei. A luat un taxi şi a mers la Urgenţe, Din fericire, a scăpat doar cu răni uşoare.

Locuitorii din Zalău se tem că un accident similar se poate repeta oricînd. Ca primă măsură, autorităţile locale au trimis o echipă de pompieri, care a îndepărtat o parte din tencuiala de pe peretele blocului.

Un accident similar s-a petrecut în 2010 la Galati, unde o femeie de 30 de ani a fost strivită de tencuiala căzută de pe un bloc. Timp de 13 zile ea s-a aflat în moarte cerebrală. Din fericire, ea şi-a revenit.

 




×
Subiecte în articol: femeie Zalau accident bloc urgente
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close