Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Hunedoara a născut o fetiță în lighean, apoi a ucis-o și a aruncat-o la gunoi. Ce pedeapsă a primit

O femeie din Hunedoara a născut o fetiță în lighean, apoi a ucis-o și a aruncat-o la gunoi. Ce pedeapsă a primit

O femeie în vârstă de 50 de ani, din Simeria, care a născut în fața copiilor și apoi și-a ucis fătul, a fost condamnată de magistraţii Judecătoriei Deva la un an şi trei luni de închisoare, cu suspendare. Sentinţa, dată pentru fapta care s-a petrecut în 2015, nu este definitivă.

O femeie din Hunedoara a născut o fetiță în lighean, apoi a ucis-o și a aruncat-o la gunoi. Ce pedeapsă a primit
Sursa foto: Pixabay.com
de Dan Gabor    |    06 Noi 2020   •   17:20

Potrivit anchetatorilor, femeia locuia în camera unui cămin din Simeria, împreună cu concubinul acesteia şi cu cei doi copii ai lor cu paternitatea nerecunoscută. Partenerul de viaţă al inculpatei a mărturisit că luaseră decizia de a nu mai avea alți copii, însă în cursul anului 2014 ea a rămas din nou însărcinată.

„O anumită perioadă de timp, inculpata şi-a ascuns sarcina, negând că este însărcinată când era întrebată de concubinul său şi de vecini, însă în cele din urmă a recunoscut că este însărcinată. În data de 28 aprilie 2015 inculpata a născut într-un lighean, la termen, un nou-născut de sex femeiesc viu, viabil.

Naşterea a avut loc la domiciliu, în prezenţa fiilor în vârstă de cinci, respectiv trei ani, într-un lighean, inculpata nefiind asistată medical. În timpul naşterii, inculpata a prins fătul cu mâinile de cap şi l-a tras, astfel că i-a cauzat un traumatism (prin compresie craniană) care a condus la deces.

Imediat după naştere, ea a pus nou-născutul într-o plasă şi l-a aruncat la containerul de gunoi din spatele blocului”, se arată în rechizitoriul întocmit de anchetatori.

Nou-născutul a fost aruncat la gunoi

Fiind anunțat despre cele întâmplate de o vecină, femeia a fost nevoită să-i mărturisească tot concubinului. Bărbatul şi vecinii s-au deplasat la tomberon, însă nu au găsit nou-născutul, deoarece firma de salubritate colectase deja gunoiul.

Femeia a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, primind diagnosticul de naştere spontană la domiciliu cu retenţia tardivă a placentei. Câteva zile mai târziu, nou-născutul a fost descoperit din întâmplare la rampa de gunoi de cineva care căuta printre deșeuri. Au fost alarmați și polițiștii și așa a ieșit la iveală grozăvia.

 

×
Subiecte în articol: crima nastere prunc ucis pruncucidere
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close