Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Iași care a mers să rezolve o problemă la Primărie a făcut infarct și a murit

O femeie din Iași care a mers să rezolve o problemă la Primărie a făcut infarct și a murit

Femeia în vârstă de 68 de ani s-a dus, joi, la Primăria Iași, pentru a rezolva o problemă de natură fiscală, care viza regimul juridic al locuinței în urma decesului soțului, survenit în urmă cu circa două luni.

O femeie din Iași care a mers să rezolve o problemă la Primărie a făcut infarct și a murit
de Gabriel Dano    |    04 Feb 2021   •   17:20

Reprezentanții Primăriei Iași spun că femeia a fost îndrumată, de polițistul local care asigură accesul contribuabililor în Corpul B al Primăriei, să meargă la camera 3 de la etajul 1.

„Persoana s-a așezat pe un scaun pentru a-și pregăti documentele în vederea rezolvării problemei pentru care venise. La un moment dat, angajații din cadrul Compartimentului Registratură Persoane Fizice al Centrului de Informații pentru Cetățeni au auzit scaunul căzând și, împreună cu mai mulți contribuabili aflați în incintă, au intervenit în ajutorul femeii.

Întrucât aceasta nu răspundea ajutorului oferit, un contribuabil a început să realizeze manevre de resuscitare, anume masaj cardiac. În același timp a fost apelat numărul unic de urgențe 112 în vederea anunțării evenimentului”, au transmis reprezentanții Primăriei Iași, într-un comunicat de presă.

În ciuda faptului că echipajul medical a început manevrele de resuscitare imediat, după aproximativ 40 de minute a fost declarat decesul.

O vecină care o însoțea pe femeie le-a spus medicilor că aceasta avea antecedente medicale, respectiv afecțiuni cardiace, de care avea cunoștință și medicul de familie

×
Subiecte în articol: Iași infarct
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close