Antena 3 CNN Actualitate O femeie a plesnit un controlor în autobuz după ce a fost prinsă fără bilet, în Cluj-Napoca

O femeie a plesnit un controlor în autobuz după ce a fost prinsă fără bilet, în Cluj-Napoca

O femeie a lovit un controlor pe autobuz în Cluj, după ce a fost prinsă fără bilet și amenințată cu maximul permis al amenzii, pe 22 mai.

O femeie a plesnit un controlor în autobuz după ce a fost prinsă fără bilet, în Cluj-Napoca
Sursa foto: Actual de Cluj
de Adelina Miron    |    28 Mai 2021   •   11:10

”Doi controlori au efectuat control pe autobuzul 824 linia 24B. În jurul orei 19:30 din stația Constantin Prezan, spre Unirii au găsit o persoană fără bilet. Nu a vrut să se legitimeze până când au ajuns în Unirii la capăt de linie. Între timp persoana respectivă i-a dat o palmă la unul dintre controlori, după care controlorul a sunat la Poliție. A venit un echipaj de la secția 3”, a relatat un martor. 

Potrivit Actual de Cluj, femeia estre sportivă și s-a urcat în autobuz pentru a merge la antrenament. 

Procurorii de la Judecătoria Cluj-Napoca au deschis dosar de ultraj în cazul incidentului. ”În speță a fost deschis un dosar de ultraj, urmărirea penală se desfășoară de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a spus o sursă pentru Actual de Cluj.

Dosarul a fost înregistrat în urmă cu câteva zile pentru infracțiunea de ultraj ”de către o persoană de sex feminin față de un controlor CTP”, după cum arată reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. 

Vezi video: actualdecluj.ro

×
Subiecte în articol: femeie autobuz Cluj-Napoca
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close