Antena 3 CNN Actualitate Femeie lovită de un polițist pe o trecere de pietoni, în Popești Leordeni

Femeie lovită de un polițist pe o trecere de pietoni, în Popești Leordeni

Grav accident de circulație în Popești Leordeni. O femeie în vârstă de 73 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un poliţist aflat in timpul liber.

de Delia Bulgaru    |    19 Aug 2022   •   13:17

Din păcate, femeia a decedat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La data de 18 august, în jurul orelor 12:19, polițistii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un pieton a fost lovit, pe o stradă din localitate.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Popești Leordeni pentru efectuarea de activități din competență, iar din primele verificări a rezultat faptul că, pe DN4, din Popești Leordeni, un conducător auto ar fi surprins și accidentat o persoană, respectiv o femeie, în vârstă de 73 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a acordat primele îngrijiri medicale, iar ulterior a transportat victima la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Popești s-au deplasat la spitalul unde a fost internată victima, iar din verificări a rezultat faptul că, aceasta a decedat.

La acest moment, cercetările sunt continuate de către polițiștii din Popești Leordeni în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

×
Subiecte în articol: politist trecere de pietoni
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close