Antena 3 CNN Actualitate O femeie a fost obligată să facă un credit online de 50.000 de lei de un bărbat care a intrat cu forţa în casa ei din Capitală

O femeie a fost obligată să facă un credit online de 50.000 de lei de un bărbat care a intrat cu forţa în casa ei din Capitală

Un bărbat cu fața acoperită a pătruns în casa unei femei din Capitală, a amenințat-o și i-a cerut 50.000 de lei. Pentru că nu avea o asemenea sumă, bărbatul i-ar fi cerut femeii să acceseze un credit online, amenințând că în caz contrar își va face rău. Din fericire, femeia a primit ajutorul poliţiei.

O femeie a fost obligată să facă un credit online de 50.000 de lei de un bărbat care a intrat cu forţa în casa ei din Capitală
Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    21 Apr 2022   •   16:55

Potrivit Poliției Capitalei, luni dimineața, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, cu fața acoperită parțial, a pătruns cu forța în locuința sa, a agresat-o și i-a cerut 50.000 de lei.

Pentru că nu avea o asemenea sumă, bărbatul i-ar fi cerut femeii să acceseze un credit online, amenințând că în caz contrar își va face rău.

În acel moment, victima a aplicat pentru credit, iar bănuitul i-ar fi solicitat ca banii să-i fie transferați într-un cont, după care a fugit din locuință.

Miercuri, în baza cercetărilor efectuate, polițiștii l-au prins în flagrant pe bărbat în momentul în care victima îi dădea o sumă de bani, notează Mediafax. 

Bărbatul de 38 de ani a fost imobilizat și dus la audieri, unde în baza probatoriului administrat a fost reținut. În aceeași zi, magistrații au dispus arestarea sa preventivă.

×
Subiecte în articol: femeie Capitală credit online hot
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close